Lykken er…

…efterårsferie i Danmark. Kastanjemænd og solskin. Æblekage og fredagsslik. Masser af legetøj og mormor, der putter om aftenen. Besøg hos venner og familie. Leg i sandkassen. Pærer i haven og bunker med blade.

Vi oplever det danske efterår fra sin allerbedste side, og vi nyder til fulde vores lille pause fra rejselivet. Jeg er i Danmark med børnene i små tre uger, mens farmand er på arbejde, og på den tid får vi set en hel del mennesker, som alle har været super glade for, at vi lidt uventet kommer på besøg. Vi har skiftet shorts og sandaler ud med flyverdragter og vanter, og det var da temmelig sjovt, da Hugo spurgte, hvad det var, jeg gav ham på hovedet den anden dag – han kunne ikke lige huske, hvad en hue var for noget! Men det er heldigvis også det eneste, som var svært at huske, og selvom det er 8 måneder, siden vi sidst var her, så er han helt tilpas i huset hos mormor og morfar, hvor vi bor på første del af besøget.

Jeg nyder, at der er en her masse mennesker omkring os, som både hjælper med og underholder børnene. Der er ingen tvivl om, at jeg ikke er første valg, når der skal findes en legekammerat i disse dage. Der er frit valg mellem mostre og bedsteforældre, og så er det jo helt rart at kunne trække sig lidt i baggrunden og lade andre komme til. Oveni det besøger vi venner med børn, fætre og kusiner, som alle gerne vil l

Så lige nu er lykken, at vi får det ene kæmpe knus efter det andet, når vi besøger alle dem, vi har savnet de sidste mange måneder. Al den kærlighed. Alle de smil. Alle de snakke. Slet ikke så ringe endda…!

Skriv et svar