I biffen med Queen

Jeg elsker film og ture i biografen har været ikke eksisterende de sidste mange måneder, hvor vi har rejst rundt i verden. Der er ikke lige så mange pasningsmuligheder, og vi har derfor hygget med hjemmebiograf aka. Netflix i stedet. Det er helt ok, men da muligheden nu bød sig, her mens jeg var i Danmark, så var det jo bare med at tage den. Min veninde inviterede mig med til gallapremieren på Bohemian Rhapsody, og timingen kunne ikke have været mere perfekt!

Og jeg kan jo lige så godt sige det med det samme – tag ind og se Bohemian Rhapsody! Jeg tror ikke, at jeg har mødt nogen endnu, som ikke i en eller anden grad kan lide Queens musik. Musikken i sig selv er faktisk nok til at se filmen, og det er klart bedst at se den på et stort lærred med power på lyden. Men derudover er det også bare en rigtig skøn film om særligt Freddy Mercury, hvis personlige historie jeg ikke kendte så meget til i forvejen. Som så mange andre rockstjerner kæmpede han med dæmoner og stoffer, og det er virkelig interessant at komme lidt med bag kulissen på Queens tilbliven og vejen til succes. Rami Malek, som spiller Freddy Mercury, er helt eminent, og man knuselsker ham fra første scene. Det er en varm og samtidig hjerteskærende film, der næsten føles som en kærlighederklæring til Freddy Mercury og hans helt særlige talent. Jeg kan kun anbefale alle mødre, som lige har brug for en aften væk fra bleer og skrigende børn, at tage en tur i biffen med Queen!

Jeg arbejdede i filmbranchen, inden vi tog ud at rejse, så jeg har været vant til at være helt opdateret på de nyeste film. Det er jeg bestemt ikke mere. Jeg prøver at følge lidt med, mens vi rejser, men jeg får ikke set så mange nye film mere. Nu venter jeg tålmodigt til de kommer på Netflix eller kan lejes. Så når jeg nu endelig er bare en smule up to date, så er det jo med at smide en anbefaling videre her på bloggen:-)

Skriv et svar