Kun farmor der dur…

Vi har fået besøg. Bedsteforældrene er kommet for at holde jul sammen med os, og det er helt fantastisk! Børnene har glædet sig i flere uger – særligt til at lege med andre en mor, far og hinanden:-) Både farmor og bonusbedstefar Erik fik kæmpe krammere, da de kom, og der er da ikke noget mere livsbekræftende end at se, hvor meget børnene elsker deres bedsteforældre. Særligt med tanke på, at vi det seneste år jo ikke har set dem ret meget.

Der gik da heller ikke mange sekunder, før de var i gang med den første leg sammen med farmor, som heldigvis er så god til at lege – og aldrig virker til at få for meget af gemmeleg, vise frem, snakke, tegne, modellervoks og bare generelt to børn, som ville hænge på hende 24/7, hvis det var muligt. Hvor er vi da bare heldige at have verdens bedste farmor, som aldrig bliver træt af at lege (i hvert fald ikke mens hun er her hos os!). Så må hun lidt tidligere i seng og tage en ekstra lur på vej hjem i flyveren!

Jeg skal ikke være det mindste bleg for at indrømme, at jeg virkelig nyder at det i disse dage kun er farmor der dur. Jeg nyder pladsen til at kunne tage den lige lidt mere med ro. Jeg nyder, at det ikke er mig, de kalder på som den første, og så nyder jeg helt ærligt, at jeg ikke skal lege hele tiden! I går kunne Sune og jeg sågar køre afsted alene ind til byen, hvor vi handlede de sidste julegave og spiste frokost… helt alene. En luksus som ikke lige er hverdag for os for tiden, og derfor nyder vi det endnu mere. Det var virkelig rart at køre afsted uden børnene, at gå rundt i butikkerne uden at skulle tænke på, om Hugo nu piller ved de forkerte ting, og sidde til frokost uden at skulle hjælpe børn med at skære ud og sørge for, at de nu opfører sig ordentligt. Det var et skønt pusterum, og jeg sætter helt enormt pris på, at bedsteforældrene kunne give mig den julegave:-)

Da vi kom hjem i går, spurgte Vida, om vi ikke kunne køre igen, for hun hyggede lige med farmor – vi måtte gerne tage Hugo med! Så selvom vi rejser og ikke ser dem så meget, så har børnene er stærkt bånd til bedsteforældrene, og kærligheden går begge veje. Og så hjælper det selvfølgelig, at farmor aldrig siger nej til noget, så det bare er lidt sjovere at hygge med hende, end det er med deres mega strenge mor!

Skriv et svar