Glædelig bagjul

Så er vi kommet på den anden side af julen, og lige om lidt er det slut. I Danmark ville vi i dag have siddet til julefrokost med sild og det hele, men her i Costa Rica bliver dagen i stedet brugt ved poolen, hvor alt det nye legetøj bliver testet – heldigvis kan det meste holde til vand! Vi har stadig bedsteforældrene hos os, men i morgen vender de næsen mod Danmark, og så kommer det helt sikkert til at føles som et punktum på julen.

Og det er bare helt fint, for vi har haft en helt vildt skøn jul her i troperne. Vi har taget en masse traditioner med hjemmefra, men der er også mange af de sædvanlige ting, som vi har undværet. Heldigvis har det ikke betydet noget særligt, for selve hyggen ved jul har vi følt til fulde, og vi har haft det sjovt med at genskabe de ting og den julemad, som vi elsker fra Danmark. At det hele ikke lykkedes helt, det er egentlig bare lidt sjovt (anden blev lækker, men ris á la manden var ikke helt så vellykket, da vi til vores store overraskelse ikke kunne få frisk fløde😆).

Det har betydet alverden, at vi fik besøg hjemmefra. Foruden selve juleaften, gav det børnene noget mere at glæde sig til ved julen. De talte dagene til farmor og bonusbedstefar kom hertil, og så blev de forkælet ekstra meget, mens de har været her. Julen handler jo mest om familie og kærlighed, og det har været dejligt at se den kærlighed der er mellem børnene og bedsteforældrene.

Så nu er vi tanket op på energi, familieselskab og for børnenes vedkommende har alle gaverne betydet nyt legetøj og dermed nye lege. Så er vi klar til at fortsætte rejsen, når vi snart forlader huset, vi er i nu. Vi bliver dog lige i Costa Rica en månedstid mere.

Glædelig bagjul derude❤️

Skriv et svar