Tredje kapitel – ny hverdag med alenetid

Der går en del tid med at køre ungerne til hverdag – det kender I nok godt til!

Så har hverdagen ramt os, og efter halvandet år med rejser og god tid hver morgen, så er vi nu igen afhængige af vækkeuret, når vi skal nå at smøre madpakkerne, inden skoleklokken ringer kl. 8.11. Sjovt tidspunkt, helt enig:-)

Vida har nu gået i skole i 3 uger og Hugo i pre-school i en måneds tid… Og det går godt. Det er jo stadig meget nyt for os, og særligt i skolen er der – som jeg skrev om her – meget at lære for både Vida og jeg. Men de falder lige så stille til. Vida har allerede masser af veninder i klassen, og Hugo glæder sig nu til at komme afsted om morgenen.

Jeg har for første gang i meget lang tid hænderne børnefri tre timer hver dag. Det er rart at have tid for mig selv om dagen. Men hold da op, hvor går de timer hurtigt. Jeg var kommet i gang med at løbe, inden Sune rejste afsted, men det måtte på pause, da jeg jo ikke kunne løbe afsted og efterlade ungerne alene. Nu hvor de så begge er afsted, er jeg begyndt lidt igen. Derudover går den sparsomme alenetid med at søge jobs, ordne praktiske ting, snakke med familie og venner i Danmark (tidsforskellen gør formiddagen hos mig til det perfekte tidspunkt) og selvfølgelig kaffe.

Jeg havde nok en temmelig naiv idé om, hvad jeg kunne nå i de timer. Tiden går så hurtigt, og egentlig er det jo kun 2,5 timer, da jeg også lige skal frem og tilbage fra Hugos pre-school. Så de der små skriveprojekter, jeg går og drømmer om at starte på, ja de venter stadig på sig.

En ting af gangen. Jeg er heldig at have muligheden for at have så meget tid med mine børn, og så skal pladsen til egne projekter jo nok komme hen af vejen. Jeg øver mig på at blive bedre til at udnytte alenetiden på ting, som jeg skal have ro til. Mange af de praktiske ting kan Hugo jo sagtens være med til, når han er hentet. Så det er nok noget med vaner og lidt mere disciplin.

Den der hverdag er nu engang helt ok! Indtil vi selvfølgelig savner rejselivet lidt for meget og drager afsted igen… Hvem ved;-)

Skriv et svar