Var der nogen, der sagde Elsa og Anna…

De fleste mødre med døtre har vist opdaget, at Frost-feberen raser igen… Det er temmelig svært at komme udenom, at Elsa og Anna igen er overalt. Og med god ret. Den første film fortryllede alle små piger, og nu er næste kapitel klar. Så selvfølgelig skulle Vida og jeg ind og se Frozen II, som lige har haft premiere her i USA.

Vida havde glædet sig længe, og faktisk glædede jeg mig også. En film til pigerne med to søstre i hovedrollerne, to stærke og beslutsomme piger – det er da fedt! Da vi har ferie i denne uge – i forbindelse med Thanksgiving – så var det oplagt med en eftermiddagstur i biffen. Så vi købte popcorn og satte os i rette i mørket – på tøsetur!

Filmen skuffede ikke. Den levede fuldt og fast op til alt, hvad jeg havde forventet – en film om søstre, magiske eventyr og med skønne sange. Som i den første film, handler Frost 2 også om at finde sig selv, være den man er og træffe de rette beslutninger. Om at gøre det rigtige frem for det, som kun gavner en selv.

Biftur kræver popcorn!

Der er igen fine indspark fra de sjove sidekarakterer. Olaf var lidt sjovere i den første, til gengæld er det ret sjovt at følge Kristoffers forsøg på at fri til Anna. Han er ikke lige den allerbedste, når det kommer til at sige de rigtige ting til kvinder:-)

Vida har længe været lidt forbeholden for at skulle i biografen, da hun synes, at mange film er for uhyggelige. Derfor var det et stort plus, at der ikke er voldsomt uhyggelige scener i Frost 2. Der var ingen tidspunkter, hvor Vida kiggede væk. Så for en pige på 6 år, var det en perfekt balance af mystiske kræfter og scener med lige tilstrækkeligt uhyggelige kæmper. Der var aldrig noget, der gjorde hende decideret bange.

Da jeg spurgte Vida, hvad hun bedst kunne lide ved filmen, sagde hun alle de scener, hvor de synger. Der er masser af nye, iørefaldende sange i Frost 2. Hele vejen til bilen sang hun den lille bitte smule tekst, hun kunne af titelsangen ‘Unknown’. Jeg er da også ret sikker på er den meget snart erstatter ‘Let it go’ når pigerne skal danse rundt i stuerne!

Vi anbefaler alle en tur i biffen med Anna og Elsa!

Se den danske trailer til filmen her.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar